Kjære klienter og samarbeidspartnere

Kjære klienter og samarbeidspartnere.

I tråd med de nye retningslinjene fra Helsedirektoratet åpnes det fra 20.04.20 igjen for at psykologer kan ha samtaler med fysisk oppmøte i våre lokaler. Det vil fortsatt være anledning til å ha samtaler på telefon eller video. Jeg tar kontakt med alle eksisterende pasienter for å avtale hvordan dere helst vil gjennomføre samtalene fremover. Jeg avtaler dette også direkte med alle nye pasienter.

Dersom du har, eller har mistanke om at du kan ha luftveissymptomer, ber jeg om at du gir direkte beskjed om dette til meg per telefon/sms eller mail. Du vil da få tilbud om å ha samtalen på telefon eller video.

Den vanlige avbestillingsfristen på 48 timer (virkedager) gjelder fortsatt. Jeg følger for øvrig de retningslinjene som Helsedirektoratet gir (se helsedirektoratet.no).

Velkommen til Kokstadveien 9, både nye og gamle pasienter!

Varme hilsener fra Ruth Jorunn E. Glittenberg

Psykolog i Bergen

Jeg er psykolog i Bergen, med en spesialitet i klinisk familiepsykologi. Jeg jobber i et psykologfelleskap med flere andre psykologer som heter Bergen Psykologsenter. Vi holder til på Kokstad. Vi har gratis parkering og er innen gåavstand fra bybanen og busstopp. Det er derfor lett å ta seg frem til oss dersom du trenger psykolog i Bergen. Jeg har ingen ventelister og du kan få tildelt time hos meg innen få virkedager. Dersom du trenger en hastetime er det også mulighet for dette. Du kan bestille time hos meg via kontaktskjema på nettsiden, eller ved å ringe, sende SMS eller epost. Jeg tilbyr et bredt utvalg av psykologtjenester. Dette kan du lese mer om under tjenester. Trenger du en erfaren psykolog i Bergen - ta kontakt så avtaler vi nærmere.

Hvorfor oppsøke en psykolog

En psykolog har minimum 6 års universitetsutdannelse og er ekspert på menneskers psykiske helse og hva som bidrar til god psykiske helse.  En psykologspesialist har i tillegg en 5 årig videreutdanning som inneholder både kurs, praksis og veiledning. En psykolog kan mye om menneskers tanker, følelser og handlinger og er autorisert helsepersonell. En psykolog vil, sammen med deg, kunne lage en plan for hvordan dere skal jobbe sammen på en måte som er best for deg.  En trenger ikke være syk for å oppsøke psykolog. Noen ganger kan det å komme inn tidlig være svært viktig for å forebygge mer alvorlige vansker. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe eller ønsker en time.  Du trenger ikke henvisning fra fastlege for å få time.

Telefon:

+47 48118413

Epost:

Jorunn@bergenpsykologsenter.no

Adresse:

Bergen Psykologsenter

Kokstadveien 9, 5257 Kokstad